DIB

Produktansvarlig - regnskab & revision til DIB

Har du en baggrund som revisor og Financial Controller - og brænder du for en specialist rolle, hvor du kan bruge din faglighed til at skabe værdi hos danske virksomheder?

På vegne af DIBkunnskap AS (DIB ), som er en del af Karnov Group,  søger vi en produktansvarlig fagspecialist.

DIB tilbyder videns- og workflow management værktøjer indenfor økonomi, regnskab, revision, selskabsret, personale og bæredygtighedsrapportering. Løsningerne indeholder opdateret viden, checklister og skabeloner, som hjælper kunderne med at holde sig opdateret, spare tid og levere tjenester af høj faglig kvalitet.

Karnov Group ønsker at tilbyde DIBs digitale løsninger til danske virksomheder og søger derfor en erfaren økonomiprofil, der har lyst til at blive ansvarlig for udvikling af løsninger inden for regnskab og revision.


Med reference til den fagansvarlige leder, der er fysisk placeret i Norge, vil du som produktansvarlig blive specialisten, der fører an i udviklingen af den nye løsning til det danske marked, baseret på de eksisterende løsninger fra Norge og Sverige. Din opgave bliver at tilpasse løsningen til danske virksomheders behov inden for ÅrL, IFRS, revision osv.

Du skal holde dig ajour og løbende opdatere det faglige indhold i løsningerne samt dele din ekspertise med både interne og eksterne interessenter. Dette indebærer deltagelse i kundemøder og samarbejde med salgsorganisationen og eksterne samarbejdspartnere.

Du får en central rolle med en bred berøringsflade, hvor du arbejder sammen med kollegaer fra Norge, Sverige og Danmark, salgsorganisationen i Danmark samt kunder og eksterne samarbejdspartnere. På sigt vil du også være ansvarlig for at producere artikler og udvikle webinarer om relevante emner.

Med selvstændigt ansvar for dit eget fagområde, vil du varetage følgende opgaver:

  • Udvikle og tilpasse løsningerne til det danske marked – baseret på den eksisterende norske/svenske løsning og løbende udvikle nyt indhold inden for området
  • Udvikle værktøjer som skabeloner og tjeklister inden for dine egne og tværfaglige områder
  • Ansvar for udvikling af skabeloner til nogle større kunder
  • Fungere som ressourceperson/fagspecialist over for kunder og samarbejdspartnere
  • Deltage på salgsmøder med potentielle kunder
  • Overføre egen viden og netværk til kollegaer
  • Kommunikere med eksterne samarbejdspartnere i Danmark

Hvem er du?

Vi søger dig, der har en relevant økonomisk uddannelse som cand.merc.aud., eller HD-R, kombineret med erfaring som revisor og flere års arbejde som Financial Controller, Group Controller eller tilsvarende.

Din økonomiske værktøjskasse er særlig tung indenfor regnskab/revision, inkl. erfaring med at revidere virksomheder efter ÅrL. Du er hjemmevant i processerne i finans, rapporteringsstandarder (inkl. ÅrL og evt. også IFRS) osv. Du har således en god forståelse for, hvordan denne nye løsning vil kunne bidrage til at skabe værdi ude hos kunderne.

For at lykkes i denne rolle er det vigtigt, at du er initiativrig og trives i en rolle, hvor du skal finde din indre ”entreprenør” frem. Du er udadvendt og god til at engagere dig med både interne og eksterne samarbejdspartnere samt kunder. Din nysgerrighed driver dig til at dykke ned i ny faglig viden, og du formår aktivt at tilegne dig og dele denne viden klart både skriftligt og mundtligt. Du er datastærk og behersker dansk, skandinavisk og engelsk i skrift og tale.

På det personlige plan vil vi elske, hvis du er ambitiøs og fuld af drive. Og hvis din motivation stammer fra ønsket om at være en central del af en spændende virksomhed i vækst, hvor du kan anvende din ekspertise til at udvikle praktiske løsninger til glæde for virksomhedens kunder, ja så kan du være det perfekte match til DIB/Karnov!

DIB/Karnov tilbyder dig:

  • En virksomhedskultur med en stærk holdånd og et ekstremt højt professionelt niveau på tværs af teams og lande
  • En virksomhed i rivende udvikling, hvor forretningen nytænkes og digitaliseres, og som kontinuerligt er i gang med en transformation fra et traditionelt forlag til en moderne informationsteknologisk virksomhed.
  • En god balance mellem arbejdsliv og privatliv med mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Ansvar og frihed i dit daglige arbejde
  • Attraktive muligheder for personlig udvikling og karriere
  • Frokost- og frugtordning, fredagsbar, osv.
  • En central beliggenhed i København, lige ved Nørreport station

 

Om DIB

DIB er en norsk virksomhed, som blev etableret i 1995. I 2021 blev DIB en del af Karnov Group. I dag opererer DIB i både Norge, Sverige og Danmark og har 50 ansatte.

DIB er en markedsledende virksomhed i Norge, og med sine videns- og workflow management værktøjer favner de en stadig større del af markedet inden for økonomi, regnskab, revision, selskabsret, personale og bæredygtighedsrapportering. Løsningerne er rettet imod professionelle aktører indenfor regnskab og økonomi i private virksomheder og revisions- og rådgivningsbranchen.

DIBs løsninger indeholder opdateret viden, checklister og skabeloner, som hjælper kunderne med at holde sig opdateret, spare tid og levere tjenester af høj faglig kvalitet. Gennem dialog med brugerne arbejder DIB aktivt med at forstå kundernes behov, ligesom de løbende videreudvikler/tilpasser deres løsninger.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.dib.no

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

København K

Yderligere oplysninger fås hos:

Annette Lund

Telefon: +45 21347279

Hjemmeside:

http://www.dib.no

Kontoradresse:

Sankt Petri Passage 5 1165 København K

Se placering: