Right A/S

Business Controller

Er du klar til at træde ind i en nøglerolle med masser af ansvar, hvor du bliver wingman til CEO’en og samtidig er med til at forme den fremtidige retning gennem dine bidrag til controlling, rapportering og strategiske analyser?

Så kan din chance være her hos Byggefakta – en spændende organisation i vækst. Deres mission er via data, softwareløsninger og innovation at hjælpe kunder i byggebranchen med at arbejde smartere og bygge mere bæredygtigt.

Som Business Controller hos Byggefakta vil du få en bred og selvstændig rolle med et dobbeltfokus; dels varetager du controlling og rapportering op mod HQ, og dels bliver du sparringspartner til CEO’en i Danmark. Rollen indebærer et stort ansvar for varierende opgaver inden for controlling, rapportering, økonomiske analyser, deltagelse i økonomiske projekter samt optimering og kvalitetsløft af processer.

Stillingen refererer til Head of Business Controlling, der er placeret i Sverige, men har samtidig en ”dottet line” til CEO’en i Danmark, som du vil spille tæt op ad og arbejde sammen med i det daglige. Du vil have rig mulighed for faglig sparring med Head of Business Controlling samt de øvrige medlemmer af det nordiske controller-team, der består af 3 andre Business Controllere placeret i Sverige, Norge og Finland. Derudover vil du have et nært samarbejde med Accounting Manageren i Danmark.

 

Helt konkret indebærer stillingen følgende opgaver:

  • Business Controlling af Byggefaktas selskaber
  • Udarbejdelse af rapportering til Group Management, herunder analyser og kommentarer
  • Opfølgning på finansiel performance, herunder præsentation af resultater og forventet udvikling
  • Controllerbesøg
  • Business Partnering ift. de afdelinger som du er ansvarlig for
  • Udføre finansielle analyser af rentabilitet, produkter og kunder
  • Optimering af de interne kontroller i koncernens forretningsgange og procedurer
  • Deltage i interne projekter som f.eks. automatisering og implementering af systemer, arbejdsgange og processer

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse som cand.merc.aud, HD-R, en baggrund som revisor kombineret med nogle års erfaring fra tilsvarende stillinger som eksempelvis Business Controller og/eller Financial Controller.

Du har en solid økonomisk værktøjskasse, og har du kendskab til IFRS vil det være en fordel, da moderselskabet er børsnoteret i Stockholm.  Herudover er du superbruger af Excel, ligesom du taler og skriver engelsk og dansk flydende.

For at trives i denne rolle, skal du være motiveret af det dobbelte fokus; på den ene side økonomistyringen, de månedlige rapporteringer og interne kontroller – og på den anden side business partner-delen, som indebærer sparring med CEO’en, deep dive analyser og datamodellering.

Da du vil få en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er udadvendt og kan kommunikere klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt. Præsentation af komplekse problemstillinger og tal på en simpel og forståelig måde falder dig let. Du er ikke bleg for at smøre ærmerne op og har en hands-on tilgang til dine opgaver.

Du er nysgerrig af natur og vil gerne forstå forretningen for at gøre en forskel – og du ved, hvilke (kritiske) spørgsmål du skal stille for at udfordre best practice. Du er en stærk analytiker, proaktiv af natur. Desuden har du sans for detaljen og sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalte deadlines.

Som person vil du passe godt ind, hvis du er positiv, ambitiøs og med et godt humør.

 

Byggefakta tilbyder:

  • En spændende og udfordrende rolle i en markedsledende vækstvirksomhed
  • Et tæt samarbejde med en visionær og kommercielt tænkende CEO
  • Et uformelt og åbent kontormiljø med fantastiske kolleger og god humor
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, frokostordning samt sociale aktiviteter sat i værk af Byggefaktas Kulturministerium
  • Mulighed for hjemmearbejde
  • Nye, lyse lokaler lige ved Glostrup station, så det er nemt at komme til med det offentlige (der er også gratis parkering)

Byggefakta er en rummelig arbejdsplads med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Her vægtes forskellighed og en mangfoldig medarbejderstab.

 

Om Byggefakta

Byggefakta A/S er en førende leverandør af data og software indenfor bygge- og anlægsbranchen. Siden virksomheden blev etableret i 1986, er Byggefakta i dag den foretrukne kilde til information og indsigt for fagfolk i byggebranchen.

I 2014 blev selskabet en del af Byggfakta Group, som er markedsledende informationsleverandør i resten af Norden, og i 2021 blev Byggefakta Group børsnoteret på Nasdaq i Stockholm.

Som en integreret del af Byggfakta Group opererer Byggefakta globalt i mere end 26 lande, herunder bl.a. Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Slovakiet, Tjekkiet, Portugal, Tyskland, Schweiz, Spanien og er 1800 medarbejdere globalt.

I Danmark er der p.t. 86 medarbejdere indenfor research, IT, salg, marketing og administration.

Læs mere på: https://www.byggefakta.dk/


Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Glostrup

Yderligere oplysninger fås hos:

Annette Lund

Telefon: +45 21347279

Kontoradresse:

Stationspladsen 2 2600 Glostrup

Se placering: