KNI A/S

Senior Financial Controller

Er du klar til et unikt karriereeventyr hvor ansvar og udfordringer venter?  

På vegne af vores kunde KNI A/S søger vi en Senior Financial Controller som en stærk højrehånd til økonomichefen.

Stillingen er placeret i Grønlands næststørste by, Sisimiut, hvilket ikke blot repræsenterer en unik faglig udfordring, men også muligheden for at få et helt særligt indblik i det moderne Grønlands historie, samfundsstruktur og udvikling.


Med direkte reference til økonomichefen bliver du ansvarlig for måneds- og ledelsesrapportering, konsolidering og årsafslutning. Du spiller også en central rolle i udarbejdelsen af analyser og kommentarer til ledelsesrapporteringen. Udover at følge den eksisterende struktur, forventes det, at du proaktivt påtager dig ansvaret for at modernisere og forbedre processerne, herunder evaluering af nye systemer og automatiseringsmuligheder.

Udover at du vil være en helt central del af den daglige drift og controlling på tværs af KNIs selskaber, får du også mulighed for at spille også en afgørende rolle i at forme økonomifunktionens fremtid. Dette inkluderer f.eks. deltagelse i opgraderingen af det eksisterende ERP-system til Microsoft Dynamics 365 og deltagelse i andre interne projekter til forbedring og modernisering af økonomifunktionen. 

 

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

  • Deltage i den daglige drift og controlling på tværs af KNIs selskaber.
  • Deltage i udarbejdelse af månedsregnskaber, kvartalsregnskaber og årsregnskaber.
  • Kvalitetssikring af processer i forbindelse med bogføringen.
  • Deltage i opgradering af ERP-system til Microsoft Dynamics 365.
  • Deltage i kvalitetssikring og udvikling af regnskabsprocesser.
  • Ad-hoc analyser, der kan bringes i anvendelse i den videre udvikling af forretningen.

 

Solid finansprofil med gode kommunikations- og samarbejdsevner

Vi leder efter dig, som har en relevant økonomisk uddannelse som cand. merc. aud, HD (R) eller tilsvarende, med en solid revisionsbaggrund og erfaring med koncernregnskab fra større danske eller internationale virksomheder. Du har en omfattende finansiel indsigt med erfaring inden for controlling, regnskab, rapportering og konsolidering – og har du kendskab til skat, er dette en stor fordel.

Med en god forståelse for processerne i Finance (årshjulet), brænder du for at være med til at skabe en effektiv økonomifunktion og for at arbejde med optimering og automatisering af processer. Da denne rolle indebærer, at du aktivt deltager i den daglige drift, er det afgørende, at du trives med en hands-on tilgang til opgaverne, og at du er parat til at træde til, hvor der er behov.

Med en bred kontaktflade ud i organisationen er det essentielt, at du er tillidsvækkende, god til at opbygge relationer, og har evnen til at kommunikere effektivt på alle niveauer i organisationen. Din nysgerrighed driver dig til at stille de rette, måske kritiske spørgsmål for at forstå forretningen bedre.

Herudover er du selvfølgelig superbruger af Excel, ligesom du taler og skriver engelsk og dansk flydende. Hvis du har erfaring med implementering af ERP-systemer, er dette et plus.

 

KNI tilbyder:

  • Gode løn- og ansættelsesvilkår.
  • Personalebolig for hvilken der betales husleje og depositum, husleje og forbrug efter gældende regler.
  • Gode kompetenceudviklingsmuligheder.
  • Til- og fratrædelsesrejse samt bohaveflytning.


Om KNI

Grønland er et samfund i rivende udvikling. Det samme er KNI, der binder det kæmpemæssige land sammen med livsvigtige forsyninger.

Servicecenteret ligger i Grønlands næststørste by, Sisimiut, tæt på Polarcirklen og den internationale lufthavn i Kangerlussuaq - landets trafikale knudepunkt. KNI beskæftiger godt 1.000 medarbejdere i hele Grønland og har en årlig omsætning på godt 2,5 mia. kr.

At få indblik i KNIs koncern er også at få indblik i det moderne Grønlands historie, samfundsstruktur og udvikling. Velkommen til en verden af ansvar og udfordringer. Velkommen til KNI’s verden.

Læs mere på: www.kni.gl

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Sisimiut, Grønland

Yderligere oplysninger fås hos:

Annette Lund

Mobil: +45 2134 7279

Hjemmeside:

http://www.kni.gl

Kontoradresse:

J.M. Jensenip Aqq. 2 3911 Sisimiut

Se placering: