Right A/S

Associate Consultant

Er du selvstændig konsulent i dag - og drømmer du om et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor du kan bruge din erfaring og fortsat udvikle dig fagligt? 

 

Hos Right har vi valgt at fokusere på CFO’ens område - og vi hjælper vores kunder med at skabe det rette match, hvad enten det drejer sig om en midlertidig udfordring pga. af kritisk opsigelse, et finansprojekt eller en genbesættelse af en fast stilling i afdelingen.

Vi tror på, at virksomheder har brug for en kombination af de rette faste medarbejdere samt erfarne konsulenter, der hjælper med at gøre en forskel her og nu. 

Vi tror på erfaring, faglighed og personlighed – og din erfaring tæller. 

 

Associate Consultant hos Right Interim

 

Vi søger dygtige, erfarne og selvkørende konsulenter, der har den rette værktøjskasse til at kunne gå ind og skabe fremdrift og resultater hos vores kunder. Som Associate Consultant bestemmer du selv, hvilke konsulentopgaver, du takker ja til. Du vil få mulighed for at komme ud til spændende kunder - fra store børsnoterede virksomheder til mindre startups. Du vil enten agere interim specialist/leder eller få mulighed for at drive et Finance-projekt af kortere eller længere varighed.

Hos os arbejder vi ikke med store metodeapparater og frameworks – det lader vi andre om. Vi er praktikere, der forstår kundens behov og har fokus på at finde løsninger.

Vi tror på ordentlighed og tilbyder dialog i øjenhøjde samt en fair forretningsmodel, der bl.a. tilgodeser og sikrer dig en højere indtjening som konsulent hos os. Rent formelt betyder det også, at du som selvstændig konsulent med eget CVR-nr. indgår en samarbejdsaftale med Right. 

Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for, at du som Associate Consultant via os kan videreudvikle dig og få succes samtidig med, at du får det arbejdsliv, du ønsker. Vi sætter derfor en ære i at lave det rette match ift. dig, din erfaring, dine ønsker og de projekter, du vil komme ud på.

Vi tilbyder et ”bæredygtigt” samarbejde baseret på gensidig respekt, medbestemmelse og transparens og sørger for en god onboarding, så du bliver en integreret del af teamet. 

 

Opgaver som Associate Consultant: 

  • Agere interim specialist eller leder, f.eks. i forbindelse med en kritisk opsigelse hos en kunde - i en rolle som Controller, Finance Manager, Finance Director eller lignende.

  • Drive et finans projekt af kortere eller længere varighed hos en kunde, f.eks. i forbindelse med implementering af et nyt økonomisystem, etablering af et Shared Service Center, frasalg af virksomhed, forberedelse til en IPO eller lignende.

 

Din baggrund: 

  • Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund - gerne kombineret med en baggrund fra revision.
  • Du har en solid og veldokumenteret erfaring fra roller som f.eks. Financial Controller, Business Controller, Finance Manager, økonomichef eller lignende.
  • Har minimum et par års erfaring fra en konsulentrolle, enten som selvstændig eller fra et konsulenthus.  
  • Udover at have en stærk regnskabsmæssig og finansiel ”værktøjskasse” har du en god analytisk sans samt forretningsmæssig forståelse. Erfaring med at drive projekter er et plus men ikke et krav.
  • Du er hands-on, løsningsorienteret og trives i konsulentrollen, hvor du kan bruge din solide erfaring til at finde praktiske løsninger og få tingene til at fungere hos kunderne.  
  • Som person er du udadvendt, likeable og tillidsvækkende. Du er god til Stakeholder Management og god til at kommunikere. Derudover er du selvstændig, ansvarlig og proaktiv.
  • Du er IT-stærk, nysgerrig og opdateret på nye systemer og værktøjer samt flydende i dansk og engelsk.

 

Om Right: 

 
Right blev grundlagt i 2021 – og fra dag 1 har vi valgt at fokusere på det område, vi ved mest om: CFO’ens domæne. 
Right er en ”ung” og agil virksomhed, men består af et erfarent team, der tilsammen har mange års erfaring fra rekrutterings- og rådgivningsbranchen. Vi har oplevet branchen både som kunder, kandidater og konsulenter. Virksomheden består i dag af 2 partnere og en række erfarne medarbejdere og associates. 
 
Vi leverer rådgivning, interimsløsninger samt rekruttering af ledere og specialister til virksomhedens finansfunktion. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at sætte det rette hold af mennesker i finansafdelingen – og sætter en ære i at finde den rette løsning.
 
Læs mere på: www.rght.dk

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Kontrakt

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende

Tiltrædelse:

Løbende

Arbejdssted:

Storkøbenhavn

Yderligere oplysninger fås hos:

Linda Göttsche

Mobil: +45 20902924

Hjemmeside:

https://www.rght.dk/

Kontoradresse:

Duntzfelts Allé 6 2900 Hellerup

Se placering: